Ο Μοράτα το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ: έκανε τάκλιν στο αεροδρόμιο!

Ποδοσφαιρική υστερία! Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια και ο Άλβαρο Μοράτα πανηγύριζε κάνοντας ακόμα και τάκλιν στο... αεροδρόμιο (VIDEO)!

Real Madrid's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal against Deportivo during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal against Deportivo during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο κατακτούσε τον τίτλο της Primera Division με την Ρεάλ Μαδρίτης το 2012 ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως θα περνούσαν πέντε χρόνια και θα γινόντουσαν τρεις αλλαγές προπονητών μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η "βασίλισσα" και να πανηγυρίσει τον 33ο τίτλο πρωταθλήτριας στην ιστορία της.

Και όμως έτσι ακριβώς έγινε. Η Μπαρτσελόνα έκοψε πρώτη το νήμα το 2013 αλλά και τις δύο περασμένες σεζόν και η Ατλέτικο πανηγύρισε τον τίτλο (πρώτο μετά το 1996) το 2014, με την Ρεάλ να μένει χωρίς πρωτάθλημα με Αντσελότι και Μπενίτεθ αλλά να τον κατακτά με τον Ζιντάν χάρη στο 2-0 επί της Μάλαγα το βράδυ της Κυριακής στο "Rosaleda".

Ήταν μάλιστα τέτοια η έκσταση των παικτών της που ένας εξ αυτών, ο Άλβαρο Μοράτα, πήρε μέρος σε έναν από τους πιο cult πανηγυρισμούς της φετινής σεζόν, παίρνοντας φόρα σε αίθουσα αεροδρομίου και κάνοντας τάκλιν σε ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας των "μερένγκες". Τάκλιν που είχε 100% επιτυχία!

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK