Ο παίκτης του Βαλβέρδε που συγκίνησε την ώρα του τρομοκρατικού χτυπήματος

Λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Ράμπλα ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα έσπευσε να βοηθήσει άμεσα τους τραυματίες από το τρομοκρατικό χτύπημα!

FC Barcelona's Lucas Digne, second left, reacts after scoring during the Copa del Rey, Spain's King's Cup soccer match between FC Barcelona and Hercules at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lucas Digne, second left, reacts after scoring during the Copa del Rey, Spain's King's Cup soccer match between FC Barcelona and Hercules at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την αγάπη του για την Βαρκελώνη αλλά πάνω απ'όλα την αγάπη του για τον συνάνθρωπο έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πριν λίγα 24ώρα ένας από τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτός είναι ο Λούκας Ντιν, με το ισπανικό μέσο "RAC1" να αποκαλύπτει πως ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που βγήκαν από το σπίτι τους αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα και χωρίς να το σκεφτεί δευτερόλεπτο, έσπευσε μαζί με τη σύζυγό του να προσφέρει χείρα βοηθείας σε τραυματίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ώρα του αποτρόπαιου χτυπήματος ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός ήταν εντός της οικίας του, στην Placa Catalunya και με το που είδε από το παράθυρο το μακελειό δεν καθυστέρησε λεπτό.

Ήταν ένας από τους πρώτους που έτρεξε να βοηθήσει, κρατώντας πετσέτες και μπουκάλια νερό για να βοηθήσει συνανθρώπους του που είχαν τραυματιστεί.

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα και αφού είχε κάνει το καθήκον του, ανέβασε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με την Placa Catalunya με δύο emoticons: το ένα με μία καρδιά και το άλλο με χέρια που προσεύχονται, ενώ η γυναίκα του έγραψε:

"Τα συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων της σημερινής δειλής επίθεσης στην Βαρκελώνη! Είμαι συντετριμμένη".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK