Ο Πικέ καταλαβαίνει το λόγο που σκέφτεται να αποχωρήσει ο Νεϊμάρ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε για ακόμη μια φορά ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη Τύπου που παρευρέθηκε και φυσικά κύριο θέμα της ήταν ο Νεϊμάρ.

FC Barcelona's Gerard Pique arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 26, 2017. FC Barcelona will play against Alaves in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 26, 2017. FC Barcelona will play against Alaves in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Μπαρτσελόνα, στην οποία παρευρέθηκε ο Ζεράρ Πικέ.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για το θέμα του Νεϊμάρ, τις επιλογές που έχει ο Βραζιλιάνος, ενώ κατέληξε πως ακόμη είναι ένα παιδί και είναι λογικό να έχει αμφιβολίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Όταν μιλάμε μαζί του του εξηγούμε ότι θέλουμε να μείνει. Δεν είναι μόνο συμπαίκτης, αλλά και φίλος. Έχει επιλογές πάνω στο τραπέζι. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο το οικονομικό. Μπορεί να θέλει να πάει για το πρότζεκτ της Παρί, αλλά δεν πιστεύω ότι θα βρει καλύτερο περιβάλλον από αυτό που είναι τώρα. Μπορεί επίσης να είναι για το ρόλο του στην ομάδα, όπου εδώ έτυχε να βρίσκεται μαζί με τον καλύτερο της ιστορίας.

Τον καταλαβαίνω από αυτή την άποψη. Ακόμη κι αν φύγει όμως και αφήσει πολλά χρήματα, δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον αντίστοιχο. Γι' αυτό του εξηγώ πως δεν πρέπει να πάει στο Παρίσι, σε ένα χειρότερο πρωτάθλημα. Ο Νεϊμάρ είναι ένα παιδί, ένα παιδί 25 ετών με αμφιβολίες".

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK