Ο Ρονάλντο είδε αστυνομικούς να εισβάλλουν στο σκάφος του και τρελάθηκε!

Λίγο πριν πετάξει για το Κίεβο για τον τελικό του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη όπου ξέφυγε από τα... καθιερωμένα! Διαβάστε τι είπε για την επιδρομή αστυνομικών στο σκάφος του, την καριέρα ηθοποιού που έχει ήδη στο μυαλό του και το λόγο που βγάζει τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς...

Ο Ρονάλντο είδε αστυνομικούς να εισβάλλουν στο σκάφος του και τρελάθηκε!

Ένας Κριστιάνο "χαλαρός", με διάθεση να μιλήσει εντελώς ελεύθερα και να μην αυτολογοκριθεί, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Jugones" λίγο πριν πετάξει με την Ρεάλ για το Κίεβο και τον τελικό του Champions League, και το αποτέλεσμα ήταν... εντυπωσιακό.

Και αυτό γιατί ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας αποκάλυψε το φόβο που ένιωσε κάποια στιγμή στο παρελθόν όταν είδε αστυνομικούς να εισβάλλουν στο σκάφος του, ενώ μίλησε επίσης για τη μητέρα του η οποία υποφέρει, το λόγο που πανηγυρίζει βγάζοντας τη φανέλα του αλλά και την απόφαση που έχει πάρει, να ασχοληθεί με την ηθοποιία στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ CR7:

"Τα πάντα έχουν μία λύση. Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι δίκαια αλλά που θα πρέπει να ζήσεις με αυτά. Η Ισπανία με παρακολουθεί αλλά, για παράδειγμα, υπάρχουν εκατοντάδες σκάφη στην Φορμεντέρα και η αστυνομία έκανε έφοδο στο μικρότερο, σε αυτό του Κριστιάνο, με κάμερες. Τι είμαστε, δολοφόνοι; Και το παιδί έπαιρνε τον ύπνο του στο πίσω μέρος του σκάφους και άκουγε τους αστυνομικούς στο μπροστινό μέρος. Πήγα και τους είπα "τι συμβαίνει εδώ;" Είχαν πιστόλια. "Τι συμβαίνει εδώ παιδιά;" Υπήρχαν κάμερες που σκόπευαν το σκάφος. Υπάρχουν κάποια πράγμα που με πληγώνουν, δεν είμαι από πέτρα. Όμως τι μπορείς να κάνεις";

" Η μητέρα μου υποφέρει πολύ. Πηγαίνει στο Κίεβο επειδή θα το κάνει όλη η οικογένεια. Δεν το απολαμβάνει. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου τελικός Champions League. Πήρε μερικά πράγματα για να την ηρεμούν και θα παρακολουθήσει τον τελικό. Δεν βλέπει τα άλλα ματς επειδή πηγαίνει βόλτες όταν αρχίζουν, απλά επιστρέφει σπίτι για να δει το αποτέλεσμα".

"Μετά το ποδόσφαιρο θέλω να γίνω ηθοποιός. Έχω εξασκηθεί αφού έχω πάρει μέρος σε πολλές διαφημίσεις. Δεν θέλω να γίνω πρωταγωνιστής επειδή δεν έχω σπουδάσει για κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στα 42 σου, όμως μπορείς να καλύψεις μικρότερους ρόλους. Θέλω πολύ να γίνω ηθοποιός"

"Ο πανηγυρισμός μου όπου βγάζω τη φανέλα; Αρέσει στις γυναίκες. Μου είπε η κοπέλα μου "είσαι πραγματικά καυτός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK