Ο τραυματισμός του Ρονάλντο σόκαρε τις δύο γυναίκες της ζωής του!

Το χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λα Κορούνια δεν τρόμαξε μόνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τις δύο γυναίκες της ζωής που παρακολουθούσαν από τις εξέδρες. Δείτε PHOTOS!

epa06461582 Real Madrid's Portuguese striker Cristiano Ronaldo suffers a wound in his face during a Spanish league La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 21 January 2018.  EPA/Juan Carlos Hidalgo
epa06461582 Real Madrid's Portuguese striker Cristiano Ronaldo suffers a wound in his face during a Spanish league La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 21 January 2018. EPA/Juan Carlos Hidalgo EPA

Τα πράγματα άρχισαν πολύ άσχημα για την Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Λα Κορούνια (είχε να σκοράρει από το... 2004 σε αυτό το γήπεδο), όμως η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και το φινάλε βρήκε όλους τους "μερένγκες" να πανηγυρίζουν για την ανατροπή και το επιβλητικό 7-1 επί των Γαλιθιάνων.

Για να είμαστε πάντως ακριβείς δεν ήταν όλοι οι "μερένγκες" στον... έβδομο ουρανό αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα.

Το πρώτο γκολ που πέτυχε με το οποίο έκανε το 5-1 (προβολή σε κενή εστία) δεν το πανηγύρισε, προφανώς ενοχλημένος από τα σενάρια που θέλουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να μην σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ στο δεύτερο δέχτηκε χτύπημα την ώρα που πήρε την κεφαλιά και γέμισε με αίματα το πρόσωπό του.

Ο τραυματισμός του Ρονάλντο σόκαρε τις δύο γυναίκες της ζωής του!
© SKY SPORTS MIX

Φυσικά η εικόνα με τον CR7 να παίρνει το κινητό του γιατρού για να τσεκάρει τη ζημιά στο πρόσωπό του έκανε το γύρο του κόσμου, υπήρχαν όμως και δύο ακόμα εξίσου "δυνατές" εικόνες που προέκυψαν από τη φάση του τραυματισμού του.

Ο τραυματισμός του Ρονάλντο σόκαρε τις δύο γυναίκες της ζωής του!
© LAGENCIA GROSBY / BACKGRID

Πρωταγωνίστριες οι δύο γυναίκες της ζωής του, με την μητέρα του Ντολόρες και τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να "πιάνονται"από τον φωτογραφικό φακό σε κατάσταση... σοκ βλέποντάς τον καλυμμένο στα αίματα!

Ο τραυματισμός του Ρονάλντο σόκαρε τις δύο γυναίκες της ζωής του!
© LAGENCIA GROSBY / BACKGRID

Σημειώνεται πως το χτύπημα που δέχτηκε, του άφησε σημάδι, και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στο παρακάτω video, που είναι από τη στιγμή της άφιξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ το πρωί της Δευτέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK