Ο Βαλβέρδε απέτυχε στην οντισιόν με τη... Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η δεύτερη ομάδα που πέρασε με νίκη από το "Σαν Μαμές", 2-1 την Αθλέτικ, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε "κόπηκε" στην πρώτη δοκιμασία για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, shakes hands with Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. Real Madrid won the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, shakes hands with Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. Real Madrid won the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα προκειμένου να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε στο φινάλε της σεζόν. Αν πάντως το εντός έδρας ματς της Μπιλμπάο με τη Ρεάλ ήταν... δείγμα της δουλειάς του απέναντι στο βασικό αντίπαλο των "μπλαουγκράνα", ο βαθμός που πήρε ήταν χαμηλός.

Δεν ήταν μονάχα το 2-1 από τους "μερένγκες", οι οποίοι σκόραραν με τον Μπενζεμά στο 25' και τον Κασεμίρο στο 68', από ισάριθμες ασίστ του Κρ.Ρονάλντο. Ήταν κυρίως ο τρόπος που οι Βάσκοι αγωνίστηκαν.

Ο Βαλβέρδε επέλεξε να παίξει με σέντρα στη σέντρα απέναντι στην κορυφαία ομάδα στο ψηλό παιχνίδι με στόχο το κεφάλι του 36χρονου Αντούριθ. Μια φορά το κόλπο έπιασε, αφού ο διεθνής φορ ισοφάρισε στο 65'. Άλλη όχι και δικαίως η Μπιλμπάο έχασε χωρίς η Ρεάλ να λάμψει με την απόδοσή της.

Όπως και να 'χει πάντως η ομάδα του Ζιντάν διατήρησε την απόσταση από την Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

News 24/7

24MEDIA NETWORK