Ο Βαλβέρδε μίλησε ξεκάθαρα για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

Μετά το φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δέχθηκε... βομβαρδισμό ερωτήσεων για το μέλλον του Βραζιλιάνου σταρ Νεϊμάρ και ξεκαθάρισε τη θέση του.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 κόντρα στη Γιουβέντους σε φιλικό που διεξήχθη στις ΗΠΑ και ο Βαλβέρδε κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" σε αγώνα, έστω και σε ανεπίσημο. Την παράσταση φυσικά έκλεψε ο... φευγάτος Νεϊμάρ πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η Παρί είναι μια "ανάσα" από την απόκτησή του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την κατάσταση του παίκτη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

"Είδαμε ωραία πράγματα στο ματς. Κυριαρχήσαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όσον αφορά τον Νεϊμάρ, δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει τον αφήσει η Μπαρτσελόνα.

Γνωρίζουμε τις ικανότητές του στο γήπεδο, αλλά και την δυναμική του στα αποδυτήρια. Τον θέλουμε μαζί μας, το ξεκαθαρίζω", απάντησε ο Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK