Ο Ζιντάν σκέφτεται να φύγει από την Ρεάλ για απίθανο λόγο

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της περιόδου είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με τους Ισπανούς, όχι όμως γιατί είναι... δυσαρεστημένος. Ακριβώς για τον αντίθετο λόγο! Το είπε και ο ίδιος απ' έξω-απ' έξω.

Real Madrid head coach Zinedine Zidane stands by the bench during the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
zidane AP IMAGES

Τον Γενάρη που μας πέρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν έκλεισε δυο χρόνια στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν 4/1/2016 όταν ο Ράφα Μπενίτεθ απολύθηκε από το πόστο του και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπεισε (δύσκολα είναι η αλήθεια) τον Γάλλο να αναλάβει τον... ηλεκτρικό πάγκο της "βασίλισσας".

Μέσα σε μόλις δυο χρόνια ο Ζιντάν έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Πρωτάθλημα, δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ ( κανείς δεν το έχει κάνει στη σειρά), δυο σούπερ καπ Ευρώπης, ένα σούπερ καπ Ισπανίας και δυο παγκόσμια κύπελλα συλλόγων.

Η φετινή σεζόν, ωστόσο, δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε και σύμφωνα με τους Ισπανούς ίσως είναι η τελευταία του στο τιμόνι της Ρεάλ. Ο λόγος; "Κάηκε". Κουράστηκε δηλαδή και θέλει κάτι καινούργιο στην καριέρα του.

Αν λάβουμε υπόψιν και τα όσα είπε πριν το ματς με την Μπέτις, τότε ίσως καταλάβουμε πολλά για το μέλλον του στην Μαδρίτη. "Είναι πολύ κουραστικό. Ειδικότερα σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Η δουλειά στα παίρνει όλα, εδώ όμως περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα", ήταν τα λόγια του.

Το συμβόλαιο του Ζιντάν ανανεώθηκε πρόσφατα μέχρι το 2020, όμως στο τέλος της περιόδου είναι πιθανό να αποχωρήσει. Μάλιστα στην πατρίδα του αναφέρουν πως καλοβλέπει τη θέση του προπονητή στην εθνική Γαλλίας.

Ολα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει με τον Πέρεθ. Αν πειστεί να φτιάξει μία νέα μεγάλη ομάδα, τότε μπορεί το... κέφι του να επανέλθει. Σε διαφορετική περίπτωση για κουνήσει μαντίλι.

AP Photo/Hassan Ammar

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK