Οι επιλογές της Ρεάλ για αντι-Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με προορισμό την Άρσεναλ και η "AS" παρουσίασε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του Γάλλου άσου στη γραμμή κρούσης των "μερένγκες".

Οι επιλογές της Ρεάλ για αντι-Μπενζεμά

Το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται αβέβαιο, καθώς δυνατά για την απόκτησή του κινείται η Άρσεναλ, η οποία έχει τη διάθεση να προσφέρει μέχρι και 65.000.000 ευρώ για να τον κάνει "δικό" της.

Οι μαδριλένοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα παραχωρήσουν τον Γάλλο επιθετικό, όμως ήδη τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Αλβάρο Μοράτα (Γιουβέντους)

Οι επιλογές της Ρεάλ για αντι-Μπενζεμά

Ο Ισπανός επιθετικός μεταγράφηκε το περυσινό καλοκαίρι στη Γιουβέντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία "καρπώθηκε" 22.000.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο. Ο 23χρονος άσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά, πανηγυρίζοντας το νταμπλ με τους "μπιανκονέρι", ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, χωρίς όμως να καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μάλιστα, ήταν ο πρωταγωνιστής της "Γιούβε" στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ για την ημιτελική φάση, πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα επαναγοράς από τους "μερένγκες" ύψους 30.000.000 ευρώ, η οποία είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση αποχώρησης του Μπενζεμά.

Κουν Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Οι επιλογές της Ρεάλ για αντι-Μπενζεμά

Πρόκειται για τον διαχρονικό... διακαή πόθο των ανθρώπων της Ρεάλ. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε εξαιρετική παρουσία με την Μάντσεστερ Σίτι την περυσινή σεζόν, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Premier League με 26 γκολ. Συνολικά, την τετραετία που βρίσκεται στο Νησί έχει πετύχει 78 τέρματα σε 120 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας τον εκπληκτικό μέσο όρο των 0.65 γκολ ανά ματς.

Η περίπτωσή του βέβαια παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού η Σίτι αναμένεται να πουλήσει τον Έντιν Τζέκο στη Ρόμα και δύσκολα θα επιτρέψει στον 27χρονο άσο να αποχωρήσει το εφετινό καλοκαίρι, καθώς δεν θέλει να αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή της. Το συμβόλαιο του πρώην άσου της Ατλέτικο ολοκληρώνεται το 2019 και το κόστος μεταγραφής ανέρχεται περίπου στα 60.000.000 ευρώ.

Γιορέντε (Γιουβέντους)

Οι επιλογές της Ρεάλ για αντι-Μπενζεμά

Ακόμα ένας επιθετικός της "Μεγάλης Κυρίας" βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των μαδριλένων. Ο Ισπανός επιθετικός δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του στο Τορίνο, καθώς δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του την τελευταία διετία. Παράλληλα, η απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς δημιουργεί ακόμα έναν... πονοκέφαλο στον πρώην άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος "ψάχνεται" να αποχωρήσει.

Οι "μπιανκονέρι" είναι δεδομένο πως θα συζητήσουν την παραχώρησή του, αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή της ομάδας, Μάσιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο.

Μπόρχα Μαγιοράλ (Ρεάλ Μαδρίτης Β')

Οι επιλογές της Ρεάλ για αντι-Μπενζεμά

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της "Βασίλισσας" και θεωρείται το νέο "λαμπρό αστέρι" του συλλόγου. Όμως, οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για το μεγάλο βήμα και πιθανότατα θα παραμείνει στην Καστίγια, όπου θα έχει αρχηγικό ρόλο. Το εφετινό καλοκαίρι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, κατακτώντας την κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 3 γκολ.

Την περασμένη σεζόν ήταν σε τρομερή κατάσταση πετυχαίνοντας 50(!) γκολ σ' όλες τις διοργανώσεις με τη δεύτερη ομάδα των "μερένγκες". Με βάση το... βιογραφικό του, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ ακόμα στους μικρούς της Ρεάλ.

Διαβάστε ακόμα:

Τινάζει την μπάνκα για Μπενζεμά η Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK