Ολοταχώς... υποβιβασμός για Γουακάσο, Κονέ

Η Γρανάδα σημείωσε την ένατη ήττα της στα τελευταία δέκα παιχνίδια και πλέον χρειάζεται... διπλό θαύμα για να σωθεί. Εκτός αποστολής Γουακάσο και Κονέ. Τι ισχύει με την ρήτρα του Αφρικανού (VIDEO).

Ghana's Mubarak Wakaso reacts after  a teammate missed a penalty kick during their African Cup of Nations final soccer match against Ivory Coast in Bata, Equatorial Guinea, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Themba Hadebe)
Mubarak Wakaso AP

Η μάχη για την Ευρώπη καλά κρατεί. Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε με 2-1 την Γρανάδα και μείωσε την απόσταση από την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ένα πόντο.

Στον αντίποδα, η Γρανάδα των Μουμπάρακ Γουακάσο και Παναγιώτη Κονέ (ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο ματς) βρίσκεται δέκα βαθμούς απόσταση από την σωτηρία, οπότε μοιάζει απίθανο να παραμείνει στην Πριμέρα.

Τι θα γίνει με τους δυο άσους; Ο Κονέ είναι δανεικός από την Ουντινέζε και αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019), ενώ ο Γουακάσο έχει ρήτρα 1.500.000€ για αγορά από τον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Στους πράσινους πάντως δύσκολα θα επιστρέψει παρά το... ποστ του την Παρασκευή.

AP Photo/Themba Hadebe

News 24/7

24MEDIA NETWORK