"Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της "Mundo Deportivo", η Εσπανιόλ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρομπέρτο, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

"Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία "ανάσα" από την απόκτηση του Ρομπέρτο βρίσκεται η Εσπανιόλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Mundo Deportivo" η ομάδα της Βαρκελώνης ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Ισπανού γκολκίπερ, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα κάνει μία αναφορά στην καριέρα του 30χρονου άσου επί ισπανικού εδάφους, τονίζοντας πως έχει φορέσει τις φανέλες των Ατλέτικο Μαδρίτης, Χιμναστίκ Ταραγόνα, Ρεκρεατίβο Ουέλβα, αλλά και της Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Το κείμενο υπογράφεται από την Κάρμεν Χουάρεθ, ρεπόρτερ της Εσπανιόλ τα τελευταία 20 χρόνια.

Προπονητής της Εσπανιόλ είναι ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, με τον οποίο ο Ρομπέρτο συνυπήρξε για ένα εξάμηνο στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2009-10.

Δείτε το δημοσίευμα:

"Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο"

Θυμίζουμε πως ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είχε αναφερθεί στην περίπτωση του Ρομπέρτο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον " Sport 24 Radio 103,3". O κ. Καραπαπάς είχε τονίσει τα εξής για το θέμα παραμονής ή μη του Ισπανού γκολκίπερ στους "ερυθρόλευκους":

"Η λαϊκή απαίτηση πρέπει να συμβαδίζει και με την απαίτηση και τα θέλω του ίδιου του Ρομπέρτο αρχικά. Θυμίζω ότι έχει μια οικογένεια, η οποία ζει στην Ισπανία και κάποια στιγμή ίσως γυρίσει εκεί, γιατί δεν μπορεί να ζει πλεόν μακριά από την οικογένειά του και αυτό είναι ανθρώπινο και όλοι θα το καταλάβουμε. Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, να δούμε τι θα γίνει και θα ενημερώσουμε σχετικά. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι ο Ρομπέρτο για εμάς, αλλά έχουμε και τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Στέφανο Καπίνο".

Από την άλλη πλευρά, η " Sport" εμφανίζεται πιο επιφυλακτική. Κάνει λόγο για πρόταση της Εσπανιόλ ύψος 3.000.000 ευρώ προς τον Ολυμπιακό, η οποία κι απορρίφθηκε από τους "ερυθρόλευκους" που φέρονται να ζητούν 5.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκεται σε εξέλιξη και τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Εσπανιόλ ποντάρει στην επιθυμία του Ρομπέρτο να επιστρέψει στην Ισπανία. Υπάρχει αισιοδοξία πως οι συζητήσεις θα έχουν ευτυχή κατάληξη.

"Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ρομπέρτο, μην ξεχνάς
Αυτή είναι η νέα φανέλα του Ολυμπιακού
ΑΝΑΛΥΣΗ Ρομπέρτο: Τόσο τον πήρε ο Ολυμπιακός, τόσα παίρνει ο Ισπανός, τόσο θα πωληθεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK