Όταν ο 14χρονος Εμπαπέ φωτογραφιζόταν με το είδωλό του – Ρονάλντο

Το διπλό παιδικό όνειρο του Κιλιάν, να αγωνιστεί στην αγαπημένη του Ρεάλ με συμπαίκτη το ίνδαλμα του Κριστιάνο, γίνεται πραγματικότητα. Δείτε τις... προφητικές φωτογραφίες του 4 χρόνια πριν, με ζακέτα φόρμας της “βασίλισσας” δίπλα στον CR7, αλλά και του δωματίου του γεμάτο με αφίσες του Πορτογάλου.

Όταν ο 14χρονος Εμπαπέ φωτογραφιζόταν με το είδωλό του – Ρονάλντο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετακομίζει στη Μαδρίτη από το Μονακό, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα των ισπανικών μίντια πληρώνει 180.000.000 ευρώ τους πρωταθλητές Γαλλίας για να τον κάνει δικό της.

Το μεγαλύτερο ταλέντο στον ποδοσφαιρικό κόσμο αυτή τη στιγμή εκπληρώνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό του όνειρο. Ποιο ήταν αυτό; Να παίξει σημαντικός με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα της καρδιάς του την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος άλλωστε είναι ο ηθικός αυτουργός που ο νεαρός Γάλλος υποστηρίζει τη "Βασίλισσα" της Ευρώπης.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τις μόλις τεσσάρων ετών φωτογραφίες του 18χρονου Εμπαπέ με τον Κριστιάνο στο "Μπερναμπέου" και φυσικά τη διακόσμηση του δωματίου του που είναι γεμάτο με αφίσες του αρχισκόρερ της ομάδας του Ζιντάν.

Ο Εμπαπέ δεν έκρυψε ποτέ ότι ο Ρονάλντο είναι το είδωλό του και τελικά η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου και να παίξει πλάι πλάι με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Πέρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα δαπανηθούν για τη μεταγραφή και όσους... γκρινιάζουν για τα υπέρογκα ποσά, η μετακίνηση του Εμπαμπέ στη Ρεάλ, μοιάζει σαν όνειρο κάθε ρομαντικού του ποδοσφαίρου.

Αυτού που στήνεται μπροστά στην τηλεόραση την ημέρα του Champions League και τον πιάνει ρίγος όταν ακούει τον ύμνο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ονειρεύεται τον εαυτό του να παίζει κι αυτός με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

Όταν ο 14χρονος Εμπαπέ φωτογραφιζόταν με το είδωλό του – Ρονάλντο
Όταν ο 14χρονος Εμπαπέ φωτογραφιζόταν με το είδωλό του – Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK