Πάει με πρόταση στο ραντεβού με Ρεάλ ο Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του, σε σημείο που στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα παρουσιάσει επίσημη πρόταση από μεγάλο σύλλογο.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a scoring chance during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a scoring chance during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Όχι φυσικά για το θέαμα που... δεν βλέπουμε, αλλά γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και με το τέλος του τουρνουά θα συζητήσει άμεσα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το μέλλον του.

Σύμφωνα με την Marca, ο 32χρονος επιθετικός θα πάει στο ραντεβού έχοντας στα χέρια του πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία και θα παρουσιάζει στον πρόεδρο της "βασίλισσας", λέγοντας πως αυτή είναι η τελική του επιλογή.

Οι Ισπανοί, βέβαια, τονίζουν πως ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης θα του ξεκαθαρίσει πως είναι δύσκολο να αποχωρήσει τώρα και πως χρειάζονται πολλά εκατομμύρια για να συμβεί αυτό, από τη στιγμή που ανανέωσε πρόσφατα.

Τίποτα πάντως δεν είναι οριστικό ακόμα. Στην Ιβηρική χερσόνησο κρατούν μικρό καλάθι, θυμίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν... ευτυχισμένος και πριν από ένα χρόνο. Τότε ανανέωσε με... γερή αύξηση αποδοχών και ξαναβρήκε το χαμόγελο του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να συμβεί το ίδιο και αυτό το καλοκαίρι.

Πάει με πρόταση στο ραντεβού με Ρεάλ ο Κριστιάνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK