O "φονιάς" της Ρεάλ είναι παιδί της Μπαρτσελόνα

Σε ρόλο... Τζέιμι Λάνιστερ από το "Game of Thrones" ο Αντόνιο Σανάμπρια ντύθηκε "βασιλοσφαγέας" και σκότωσε τη "Βασίλισσα" στο 94' δίνοντας σπουδαία νίκη στη Μπέτις μέσα στο "Μπερναμπέου" το βράδυ της Τετάρτης (20/9, 1-0). Ο Παραγουανός, παιδί της Μπαρτσελόνα πόνεσε διπλά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

O "φονιάς" της Ρεάλ είναι παιδί της Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης για τρίτη σερί φορά μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" δεν κατάφερε να κερδίσει, γνωρίζοντας την ήττα (1-0) από τη Μπέτις από γκολ του Αντόνιο Σανάμπρια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παραγουανός φορ "πόνεσε" διπλά τη "βασίλισσα" γιατί είναι παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Η "Μασία" έκανε δικό της τον Σανάμπρια στα 13 του χρόνια, το 2009 δηλαδή, και το 2014 τον παραχώρησε στην ιταλική Σασουόλο με 6.200.000 ευρώ.

Ένα χρόνο μετά ο 21χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε στη Ρόμα και το καλοκαίρι το 2016 πουλήθηκε στη Μπέτις έναντι 7,5 εκατ. ευρώ! Μία σεζόν νωρίτερα η ομάδα της πρωτεύουσας της Ιταλίας είχε παραχωρήσει τον Παραγουανό στην Σπόρτινγκ Χιχόν

Το... δραματικό κομμάτι της ιστορίας είναι ότι όταν ο Σανάμπρια ήταν 11 ετών και έπαιζε στην καταλανική Μπλάνκα Σουμπούρ, μετανάστης από την πατρίδα του στην Ισπανία, άνθρωποι της Ρεάλ τον παρακολούθησαν στενά, αλλά τελικά τον αγνόησαν και ο Παραγουανός πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: realbetisbalompie.es

News 24/7

24MEDIA NETWORK