Παίκτης και... μέτοχος στην Μπέτις ο Χοακίν!

Όχι, στα 36 του χρόνια ο αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν, δεν έχει σκοπό να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όμως αγόρασε μετοχές του συλλόγου που λατρεύει δηλώνοντας μάλιστα πως θέλει να γίνει... πρόεδρος στην ομάδα!

Real Madrid's Mateo Kovacic, right, and Betis' Joaquin Sanchez, left, fight for the ball during their La Liga soccer match at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain on Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Angel Fernandez)
Joaquin AP IMAGES

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στην Μπέτις το 1994 σε νεαρή ηλικία και έξι χρόνια αργότερα πήρε... προαγωγή από τις ακαδημίες στη μεγάλη ομάδα! Το ταλέντο του αστείρευτο, όπως και οι στιγμές "μαγείας" που μας χάρισε με την σπουδαία τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Από το 2006 μέχρι και το 2015 έπαιξε σε Βαλένθια, Μάλαγα και Φιορεντίνα για να επιστρέψει πίσω στη μεγάλη του αγάπη με σκοπό να κλείσει την καριέρα του. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον, όμως ο 36χρονος άσος ήδη έχει ετοιμάσει το επόμενο βήμα και δεν είναι προπονητής, αλλά... πρόεδρος!

Αγόρασε λοιπόν μετοχές της Μπέτις και δήλωσε πως κάποια στιγμή θέλει να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου με σκοπό να τον οδηγήσει σε επιτυχίες. Μαζί του ένας πρώην προπονητής της ΑΕΚ και αναφερόμαστε στον Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Πάντως το συμβόλαιο του Χοακίν ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου και ακόμα δεν έχει γίνει κουβέντα ανανέωσης...

AP Photo/Angel Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK