Έξαλλοι με Τιάγκο και Άλβες στην Μπαρτσελόνα

Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των Καταλανών προκάλεσε η ενέργεια των Ντάνιελ Άλβες και Τιάγκο Αλκάνταρα να πανηγυρίσουν χορεύοντας βραζιλιάνικα το πέμπτο γκολ της Μπαρτσελόνα, στην εκτός έδρας νίκη της με 7-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο.

Έξαλλοι με Τιάγκο και Άλβες στην Μπαρτσελόνα

Στο 77ο λεπτό ο νεαρός μέσος σκόραρε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Βραζιλιάνου, το πέμπτο γκολ των Καταλανών στο Βαγέκας, με τους δυο ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν χορεύοντας Βραζιλιάνικα.

Ο πανηγυρισμός θεωρήθηκε προσβλητικός από τους οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και ανάρμοστος μία εβδομάδα αφότου η Μπαρτσελόνα έχασε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του αρχηγού των "Μπλαουγκράνα", Κάρλες Πουγιόλ να "μαζέψει" τους συμπαίκτες του ενώ και ο προπονητής, Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του κατακρίνοντας τη συμπεριφορά των δύο ποδοσφαιριστών.

"Εμείς σαν ομάδα ζητάμε συγνώμη για τον πανηγυρισμό, καθώς τέτοιες ενέργειες δεν αρμόζουν στην Μπαρτσελόνα. Δε θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο".

Ο Ντάνι Άλβες απολογήθηκε επίσης μετά τον αγώνα:

"Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους της Ράγιο που μπορεί να αισθάνθηκαν ότι προσβάλλονται από το χορό. Δεν είχα καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο, απλά ήθελα να το διασκεδάσω".

Ενώ και ο Τιάγκο με τη σειρά του τόνισε:

"Θα ήθελα να απολογηθώ εάν με τον πανηγυρισμό μου προσέβαλα τη Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα και έκανα ένα λάθος. Δε θα ξανασυμβεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK