Η "κατάρα" των χαμένων πέναλτι συνεχίζεται για τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Λεβάντε στο "Καμπ Νόου", με τον Λιονέλ Μέσι να είναι το κεντρικό πρόσωπο, αφού αστόχησε εκ νέου σε εκτέλεση πέναλτι. Δείτε σε VIDEO όλες τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του Αργεντινού σούπερ σταρ στη La Liga.

Η "κατάρα" των χαμένων πέναλτι συνεχίζεται για τον Μέσι

Η "κατάρα" των πέναλτι συνεχίζεται για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός αστόχησε από την "άσπρη βούλα" στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λεβάντε με 4-1.

Με το σκορ στο 3-1, ο Μέσι βρέθηκε απέναντι στον Ρουμπέν, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά αργότερα είχε ευστοχήσει από τα "11 βήματα". Αυτή ήταν η 17η ανεπιτυχή προσπάθεια του 28χρονου άσου σε 81 εκτελέσεις πέναλτι, το οποίο μεταφράζεται σ' ένα ποσοστό... αστοχίας 21%. Παράλληλα, ήταν το δεύτερο χαμένο μέσα στη σεζόν, μετά από αυτό κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρεμιέρα της La Liga.

Το πρώτο άστοχο ήταν τη σεζόν 2008-09 στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεκρεατίβο Ουέλβα, με τον Ασιέρ Ριέσγκο να πέφτει στη σωστή γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.

Ακολούθησαν οι άστοχες εκτελέσεις κόντρα στη Σεβίλλη την αγωνιστική περίοδο 2011-12 (απόκρουση Χάβι Βάρας), τη Ρεάλ Μπέτις τη σεζόν 2013-14 και τη Λεβάντε την περασμένη χρονιά.

Αναλυτικά:

Μέσι vs Σεβίλλη

Μέσι vs Ρεάλ Μπέτις

Μέσι vs Λεβάντε

Μέσι vs Αθλέτικ Μπιλμπάο

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε 4-1

Οι αφιερώσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα στον Ραφίνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK