Ο Μέσι δεν έχει κερδίσει ποτέ το βραβείο για τον "ποδοσφαιριστή του μήνα"

Ο Λιονέλ Μέσι καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κατακτά τίτλους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ το βραβείο για τον "παίκτη του μήνα" στην Primera Division. Δείτε τον... ιδιαίτερο πίνακα.

Ο Μέσι δεν έχει κερδίσει ποτέ το βραβείο για τον "ποδοσφαιριστή του μήνα"

Η χρόνια σε συλλογικό επίπεδο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το τρεμπλ, ενώ ο ίδιος κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ξεπέρασε τον Τέλμο Θάρα, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Primera Division. Παράλληλα, συγκατοικεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη θέση των σκόρερ στο Champions League.

Παρόλα αυτά, ένας πίνακας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ το βραβείο για τον "παίκτη του μήνα" στη La Liga.

Το βραβείο καθιερώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, με τους Ντιέγκο Γοδίν, Αντουάν Γκριεζμάν, Κριστιάνο Ρονάλντο και Κάρλος Βέλα να είναι οι πολυνίκεις του θεσμού, με 2 κατακτήσεις. Ακόμα ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως κανένας παίκτης της "Μπάρτσα" δεν έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Δείτε τον πίνακα:

Διαβάστε ακόμα:

Πρωινό με την κούπα για παρέα ο Μέσι

H επιστημονική ανάλυση του γκολ του Μέσι με την Μπιλμπάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK