Ο μεθυσμένος Τσάβι σπρώχνει Ινιέστα και Νεϊμάρ στο πούλμαν της Μπαρτσελόνα

Περισσότερο απ' ότι έπρεπε φαίνεται πως ήπιε ο Τσάβι κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Μπαρτσελόνα για το 5ο Champions League. Δείτε πως αντέδρασε ο Ισπανός όταν ο Νεϊμάρ και ο Ινιέστα πήγαν να τον συγκρατήσουν.

Ο μεθυσμένος Τσάβι σπρώχνει Ινιέστα και Νεϊμάρ στο πούλμαν της Μπαρτσελόνα

Με την καρδιά του γιόρτασε την τελευταία κούπα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο αρχηγός της ομάδας, Τσάβι.

Ο Ισπανός ήπιε περισσότερο αλκοόλ απ' ότι θα έπρεπε, κάτι που τον έκανε να μην βγει εκτός εαυτού. Κατά τη διάρκεια των των εορτασμών της Μπαρτσελόνα για το 5ο Champions League, "κρεμάστηκε" στην άκρη του πούλμαν και όταν οι Νεϊμάρ και Ινιέστα πήγαν να τον τραβήξουν, αυτός τσαντίστηκε και τους έσπρωξε άτσαλα.

Τον Νεϊμάρ δε, τον έσπρωξε από το πρόσωπο! Δείτε την αντίδραση του Τσάβι:

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ