Πέταξε τη φανέλα του Ρονάλντο

Η οπαδός της Ράγιο Βαγεκάνο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο της έδωσε τη φανέλα του, ωστόσο οι φανατικοί της ομάδας δεν την άφησαν να χαρεί για πολύ. καθώς την ανάγκασαν να την πετάξει.

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 02:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates after scoring his team's third goal during the La Liga match between Rayo Vallecano and Real Madrid at Estadio Teresa Rivero on November 2, 2013 in Madrid, Spain.  (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 02: Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates after scoring his team's third goal during the La Liga match between Rayo Vallecano and Real Madrid at Estadio Teresa Rivero on November 2, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images) REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγεκάνο χτύπησε άθελά του με την μπάλα ένα κοριτσάκι που βρισκόταν στις εξέδρες, ενώ στη συνέχεια της έδωσε τη φανέλα του προκειμένου να εξιλεωθεί.

Το video με την ευγενική χειρονομία του Πορτογάλου έκανε το γύρο του διαδικτύου, ωστόσο αυτό που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας είναι ένα video που δείχνει τους έναν άνδρα να μαζεύει την φανέλα από το σημείο που βρισκόταν το κορίτσι και να την επιστρέφει στα αποδυτήρια, καθώς όπως φαίνεται οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας την ανάγκασαν να την πετάξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK