Τα καλύτερα tweets για το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ, καθώς οι διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης έστειλαν εκπρόθεσμα τα έγγραφα στην Ισπανική Ομοσπονδία για την μετακίνηση του Ισπανού γκολκίπερ. Όπως είναι λογικό, οι χρήστες του twitter σχολίασαν με καυστικό χιούμορ το "ναυάγιο" της μεταγραφής.

Τα καλύτερα tweets για το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ντε Χέα

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε, έστω και την ύστατη στιγμή, να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, με το deal να περιλαμβάνει και την μετακίνηση του Κέιλορ Νάβας στους "Κόκκινους Διαβόλους". Παρόλα αυτά, η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού οι διοικούντες τους "μερένγκες" δεν κατάφεραν να στείλουν εμπρόθεσμα τα έγγραφα στην Ισπανική Ομοσπονδία.

Όπως είναι λογικό, το "ναυάγιο" στη μεταγραφή του Ισπανού γκολκίπερ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι είχαν μεγάλη... έμπνευση.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα tweets:

Διαβάστε ακόμα:

"Μύλος" με τη μεταγραφή Ντε Χέα στην Ρεάλ

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ