Θύμα κακόγουστου αστείου ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το επόμενο θύμα της αμφιβόλου εγκυρότητας ιστοσελίδας "Global Associated News", η οποία δημοσίευσε "αποκλειστικά" πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Θύμα κακόγουστου αστείου ο Ρονάλντο

Θύμα κακόγουστου αστείου έπεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ιστοσελίδα "Global Associated News" να μεταφέρει την είδηση πως ο Πορτογάλος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ της Μόρισταουν και του Ρόσγουελ. Αναγνωρίστηκε από την ταυτότητα που είχε πάνω του, από κάποιους που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος. Αλκοόλ ή ναρκωτικά δεν δείχνουν να είναι οι αιτίες", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

Θύμα κακόγουστου αστείου ο Ρονάλντο

Μάλιστα, τονίζεται πως αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης να χάνει τον έλεγχο, να περνά τις διαχωριστικές γραμμές και να αναποδογυρίζει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημοσιεύει ανάλογη είδηση, αφού κατά το παρελθόν, θύματά της έχουν πέσει διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές και άλλοι γνωστοί celebrities.

News 24/7

24MEDIA NETWORK