Το "γύρισε" στο τραγούδι ο Νεϊμάρ

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ κυκλοφόρησε το πρώτο cd single του, αφήνοντας για λίγο το ποδόσφαιρο για χάρη του... τραγουδιού. Δείτε το VIDEO.

Το "γύρισε" στο τραγούδι ο Νεϊμάρ

O Νεϊμάρ άφησε για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους και έπιασε το... μικρόφωνο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κυκλοφόρησε το πρώτο cd single του με τίτλο "O Amor Tá Aí", αφήνοντας για λίγο το ποδόσφαιρο για χάρη της δεύτερης μεγάλης αγάπης του.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί καλλιτέχνες από τη χώρα του.

Ακούστε το τραγούδι:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ