Ποιος Κριστιάνο; Ο γιος του Ζιντάν θαυμάζει παίκτη... έκπληξη!

Έχοντας περάσει 13 χρόνια στην Ρεάλ και με δεδομένο πως ο πατέρας του είναι προπονητής της ομάδας, θα περίμενε κανείς πως ο παίκτης που θαυμάζει είναι είτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αμ δε... Ο Έντσο Ζιντάν τους άφησε όλους ξερούς!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo controls a ball as he runs followed by teammate Karim Benzema, left, and Enzo Fernandez Zidane during a training session prior at the Valdebebas stadium, in Madrid, Monday, April 17, 2017 prior to the Champions League quarterfinal second leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid. Real will face Munich on Tuesday.(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Enzo Fernandez Zidane cristiano ronaldo AP

Το Σάββατο (23/9) η Αλαβές θα φιλοξενήσει την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αντιμετωπίζει τον γιο του Έντσο! Ο 22χρονος άσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλαβές, όμως η "βασίλισσα" μπορεί να τον αποκτήσει ξανά μέσω ρήτρας που έχει βάλει το συμβόλαιο του.

Ο Έντσο έκανε δηλώσεις για το... περίεργο γι΄αυτόν παιχνίδι και μεταξύ άλλων στάθηκε στο ποιον παίκτη ξεχωρίζει περισσότερο από το πέρασμα του στην Ρεάλ. Αν περιμένατε να πει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γράψτε... λάθος!

"Παίζοντας αρκετά χρόνια στην Μαδρίτη, έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες και τα στάδια και έχω ζήσει δίπλα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Είμαι τυχερός που με έκαναν να αισθανθώ όμορφα και με βοήθησαν στη ζωή μου", είπε αρχικά ο Έντσο Ζιντάν και συνέχισε:

"Ως παράδειγμα ποδοσφαιριστή έχω πάντα τον πατέρα μου. Υπήρξε σπουδαίος και γι' αυτό έχω μάθει πολλές λεπτομέρειες από το πως δούλευε. Από τους νεότερους παίκτες, όμως, μου αρέσει ο... Μόντριτς! Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θαυμάζω γιατί έχει κάτι το διαφορετικό που κάνει το άθλημα όμορφο.

Ήμουν τυχερός που μοιραστήκαμε μαζί την ίδια φανέλα και έμαθα πολλά δίπλα του", απάντησε ο γιος του Ζιζού και τους άφησε όλους... κάγκελο.

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK