Ποιος παίκτης της Ρεάλ δεν φεύγει ούτε με δύο... Νεϊμάρ!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατεί κλίμα εφορίας με τις συνεχόμενες επιτυχίες και κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν δείχνει διάθεση να φύγει ακόμη και με... όλα τα λεφτά του κόσμου. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της "Βασίλισσας" ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πάει στην Πάρι και το.. άκυρο ήταν τόσο μεγάλο όσο ο Πύργος του Άιφελ.

Brazilian soccer star Neymar holds his team shirt as he shakes with the chairman of Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi during a press conference in Paris Friday, Aug. 4, 2017. Neymar arrived in Paris on Friday the day after he became the most expensive player in soccer history when completing his blockbuster transfer to Paris Saint-Germain from Barcelona for 222 million euros ($262 million).(AP Photo/Michel Euler)
Nasser Al-Khelaifi Neymar AP

Η Μπαρτσελόνα... ψάχνει να βρει την ταυτότητά της την ίδια ώρα που στο 'στρατόπεδο" της Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα μοιάζει πιο ενωμένη από ποτέ και έτοιμη να συνεχίσει το σερί της συλλογής τροπαίων που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.

Ένας από τους παίκτες της "Βασίλισσας" που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των απανταχού παιδοσφαιρόφιλων είναι ο νεαρός Μάρκο Ασένσιο.

Ποιος παίκτης της Ρεάλ δεν φεύγει ούτε με δύο... Νεϊμάρ!

Ο 21χρονος που πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ στα ματς του Super Cup με την Μπάρτσα μίλησε στην ισπανική εφημερίδα ABC και κατέρριψε μια για πάντα τα σενάρια που τον συσχέτιζαν με τους "μπλαουγκράνα" και την Παρί.

Ο Ισπανός όταν ρωτήθηκε με πόσα χρήματα θα μπορούσε να πάει στην Παρί, απάντησε: " Όχι, ευχαριστώ..." δηλώντας στη συνέχεια πιστός και ευγνώμον στη Ρεάλ που τον εμπιστεύεται: " Είμαι στο καλύτερο μέρος, εδώ που θέλω να είμαι. Θα είμαι για πάντα ευγνώμον που με εμπιστεύεται η ομάδα και μου δίνει την ευκαιρία."

News 24/7

24MEDIA NETWORK