Πού θα δεις το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και οι σούπερ αποδόσεις του Clasico

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στις 21.45 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" τη Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που στρέφει το βλέμμα του όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Πού θα δεις το σούπερ ντέρμπι, αλλά και πώς θα βγεις παράλληλα κερδισμένος; Το Contra.gr σου έχει τις λύσεις.

Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

H ώρα έφτασε. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στις 21.45 το βράδυ της Κυριακής και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είναι στο πόδι.

Το Clasico είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τις δύο ομάδες αφού η Ρεάλ με νίκη θα "κλειδώσει" κατά ένα μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στο -3 από τους "μερένγκες" με παιχνίδι λιγότερο, θέλει να μειώσει και να τα παίξει όλα για όλα στις τέσσερις αγωνιστικές που θα μείνουν μέχρι το φινάλε.

Το ματς αυτό λοιπόν δεν γίνεται να το χάσεις. Πού θα το δείς όμως αν δεν έχει συνδρομητική; Ο Stoiximan.gr σου δίνει την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις ζωντανά μέσω live streaming μετάδοσης και φυσικά θα έχεις παράλληλα την ευκαιρία να στοιχηματίσεις σε όποιο από τα 220 (και βάλε) ειδικά στοιχήματα που σου προσφέρει με 0% γκανιότα.

Επιπλέον ο Stoiximan.gr προσφέρει Betting Jackpot (βρες τον πρώτο σκόρερ, το λεπτό του 1ου γκολ και το ακριβές σκορ στο Clasico και μοιράσου 1000e), Moneyback Offers(Ασφάλεια στις καθυστερήσεις) και Enhanced Odds (ενισχυμένες αποδόσεις σε δημοφιλή στοιχήματα του αγώνα).

Πού θα δεις το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και οι σούπερ αποδόσεις του Clasico

Όσο για τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα; Ας ρίξουμε μια ματιά τι παίζει:

- Συνολικά Φάουλ: Over 33.5 - 1.80 απόδοση

- Δοκάρι στο παιχνίδι: 1.80 απόδοση

- Γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ: Ρονάλντο 10.00 απόδοση

Και πολλά ακόμα!

Να σημειωθεί πάντως πως μέχρι στιγμής η Ρεάλ είναι το φαβορί με απόδοση 2.20, η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.05, ενώ η απόδοση για "διπλό" της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 3.30!

(AP Photo/Manu Fernandez)

News 24/7

24MEDIA NETWORK