Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε ο Νεϊμάρ από την Μπάρτσα

Ο πατέρας του Νεϊμάρ αποκάλυψε γιατί ο γιος του πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί. Ο λόγος, όσο και αν ο Βραζιλιάνος το αρνήθηκε ήταν οικονομικός, τελικά...

Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε ο Νεϊμάρ από την Μπάρτσα

Ο Νεϊμάρ Σάντος ο πρεσβύτερος μίλησε στο "Cadena Cope" και αποκάλυψε επιτέλους το λόγο για τον οποίο ο γιος του πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να δεχθεί το "χρυσό" που του προσέφερε η Παρί.

Τελικά, όσο κι αν αρνήθηκε ο Νεϊμάρ ότι οι λόγοι της αποχώρησης του δεν ήταν οικονομικοί μάλλον τα χρήματα ήταν που έφεραν το "διαζύγιο".

Τα 26.000.000 ευρώ που αποτελούσαν το μπόνους υπογραφής του νέου συμβολαίου του Νεϊμάρ με την Μπάρτσα ήταν ο λόγος που δεν έμεινε στην Καταλονία. Η ομάδα του Βαλβέρδε αρνήθηκε να πληρώσει τα χρήματα αυτά και εκεί επήλθε το χάσμα.

" Εκείνη τη στιγμή έχασα την εμπιστοσύνη μου στην Μπαρτσελόνα..." είπε ο πατέρας του Βραζιλιάνου και συνέχισε: " Μέχρι τότε ήμουν με το μέρος της Μπάρτσα και προσπαθούσα να πίσω τον Νεϊμάρ να μείνει αλλά με τη συμπεριφορά του συλλόγου δεν μπορούσα να συνεχίσω γιατί οι όροι του συμβολαίου ήταν σαφείς."

News 24/7

24MEDIA NETWORK