Ο Νεϊμάρ θέλει να... πληγώσει τον Βαλβέρδε

Όχι μόνο αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, αλλά ο Νεϊμάρ μπορεί να γίνει ο παίκτης που θα... κλέψει τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Brazil's Neymar trains during a practice session of the national team in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Teresopolis, Brazil, Tuesday, Oct. 3, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
neymar AP IMAGES

Το σίριαλ της μεταγραφής του Φελίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα καλά κρατεί, αλλά έχουν λογαριάσει χωρίς τον... Νεϊμάρ. Αυτός είναι και το μεγάλο όπλο της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να τον χρησιμοποιήσει για να "ψήσει" τον παίκτη να αφήσει και τις δύο ομάδες και να μετακομίσει στο Παρίσι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό λοιπόν. Σύμφωνα με το γαλλικό "Telefoot", ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Αντέρο Ενρίκε και ο ατζέντης Κία Τζουραμπκιάν είχαν μια συνάντηση στο Λονδίνο για να συζητήσουν για τον παίκτη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Οι Παριζιάνοι θεωρούν ότι δύσκολα ο Κουτίνιο θα αφήσει τη Λίβερπουλ στα μισά της σεζόν, έτσι προσανατολίζονται να τον κλείσουν (πριν τον Βαλβέρδε) για το καλοκαίρι. Σε αυτό το σχέδιο έχουν βάλει μπροστά και τον Νεϊμάρ, ο οποίος με το δικό του τρόπο προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, να αφήσει τον Βαλβέρδε και να πιάσει το... Παρίσι.

Η Παρί δεν κολλάει στα χρήματα και είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 138.000.000 που προσέφερε το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα, κάνοντας τη Λίβερπουλ να δεχθεί. Αν ωστόσο ο Νεϊμάρ "κλέψει" τον Κουτίνιο και τον φέρει στο Παρίσι, αναμφίβολα θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα και για τον εγωισμό του Ερνέστο Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK