Πως δεν μέτρησαν αυτή την ΓΚΟΛΑΡΑ του Μέσι;

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Βαλένθια στο ντέρμπι κορυφής όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ. Δείτε τη φάση!

Πως δεν μέτρησαν αυτή την ΓΚΟΛΑΡΑ του Μέσι;

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες! Αναφερόμαστε στο ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής στην Primera Division μεταξύ της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκει τρόπο να ανοίξει το σκορ αλλά να βλέπει με έκπληξή της τον διαιτητή να μη δείχνει ποτέ σέντρα...

Η φάση έλαβε χώρα στο 29ο λεπτό, με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει σουτ έξω από την περιοχή και τον Νέτο να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, για να καταφέρει τελικά να τη διώξει με δεύτερη προσπάθεια αφού όμως εκείνη είχε περάσει όλη την τελική γραμμή και είχε αναπηδήσει μέσα εντός εστίας!

Το εντυπωσιακό είναι πως ο διαιτητής δεν υπέδειξε σέντρα, με τον βοηθό να του λέει πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή (σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ) αλλά τον άρχοντα του αγώνα να παίρνει τη φάση πάνω του και να "κρεμάει" τους Καταλανούς!

Από τη στιγμή που οι Ισπανοί δεν έχουν ούτε Goal Line Technology ούτε VAR, συντελέστηκε μία μεγάλη διαιτητική αδικία και το σίγουρο είναι πως η φάση αυτή θα μνημονεύεται για αρκετά χρόνια ακόμα, από τη στιγμή μάλιστα που και πέρυσι η "Μπάρσα" είχε πετύχει κανονικό γκολ σε ματς με την Μπέτις, αλλά και πάλι δεν είχε μετρήσει.

Πως δεν μέτρησαν αυτή την ΓΚΟΛΑΡΑ του Μέσι;

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΟΤΕ:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ:

Πως δεν μέτρησαν αυτή την ΓΚΟΛΑΡΑ του Μέσι;

Μάλιστα η εν λόγω φάση αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, αφού η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα των "νυχτερίδων". Πάλι καλά δε για τους "μπλαουγκράνα" που απέσπασαν το 1-1 από την εκπληκτική μπαλιά του Μέσι στον Ζόρντι Άλμπα και την ισοφάριση με εναέριο πλασέ στο 82'. Νωρίτερα, στο 60', οι Βαλενθιάνοι είχαν προηγηθεί με προβολή του Ροντρίγκο, ύστερα από κακή εκτίμηση της παράλληλης μπαλιάς από τον Τερ Στέγκεν.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK