Πως δικαιολόγησε την ασέβεια του Σουάρες ο Βαλβέρδε

Πρώτη... μίνι κρίση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Σουάρες να εκνευρίζεται και να μην δίνει το χέρι του στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος βέβαια φρόντισε να τον... καλύψει (VIDEO).

Πως δικαιολόγησε την ασέβεια του Σουάρες ο Βαλβέρδε
valverde suares

Η αλήθεια είναι πως ο Λουίς Σουάρες δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Σε 11 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ. Οι αριθμοί μπορεί για... νορμάλ παίκτες να είναι καλοί, όταν παίζεις στους κορυφαίους όμως, παραείναι... απλά καλοί.

Το ξέρει και ο ίδιος και ο προπονητής του, ο οποίος προσπαθεί να τον βοηθήσει να αποβάλλει από πάνω το άγχος για να βρει τη φόρμα του. Το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο, ο Σουάρες έκανε μία... unfair κίνηση κατά του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο 83ο λεπτό ο Βάσκος τον απέσυρε για να βάλει στη θέση του τον Πάκο Αλκάθερ και ο Ουρουγουανός δεν του έδωσε το χέρι, φανερά εκνευρισμένος.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Για την ακρίβεια κάλυψε τον παίκτη του, τονίζοντας πως η όλη σκηνή ήταν αποτέλεσμα της... φιλοδοξίας του Σουάρες.

"Ο Σουάρες είναι αρκετά φιλόδοξος και σε κανέναν δεν αρέσει να γίνεται αλλαγή. Όλοι θέλουν να ξεκινούν βασικοί και δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήταν το τρίτο παιχνίδι που έπαιξε σε έξι μέρες, έχοντας συμμετοχή σε ευκαιρίες, κάτι που είναι το σημαντικότερο για έναν επιθετικό".

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να έχει την ίδια άποψη σε περίπτωση που το επαναλάβει ο παίκτης σε επόμενο αγώνα.

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK