Με κοινωνικό μήνυμα οι φανέλες της Ράγιο Βαγεκάνο

Η Ράγιο Βαγεκάνο παρουσίασε τις νέες φανέλες της ομάδας για τη σεζόν 2015-16, ανακοινώνοντας πως τα χρήματα από τις πωλήσεις τους θα πηγαίνουν σε "αφανείς ήρωες της καθημερινής ζωής".

Τις νέες φανέλες για τη σεζόν 2015-16 παρουσίασε η Ράγιο Βαγεκάνο. Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας παραμένει στο γνωστό πλαίσιο με το λευκό και την κόκκινη διαγώνια γραμμή στο μπροστινό μέρος.

Αυτές που ξεχωρίζουν όμως είναι η δεύτερη και η τρίτη. Η δεύτερη κατά σειρά εμφάνιση είναι σκούρα μπλε η οποία έχει μία ρίγα με έξι διαφορετικά χρώματα και όπως ανακοινώθηκε, από την πώληση κάθε φανέλας θα πηγαίνουν 7 ευρώ σε οργανισμούς που έχουν επιλεγεί από το σύλλογο, με έναν εξ αυτών να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφιλόφιλων.

Όσον αφορά την τρίτη εμφάνιση, η οποία είναι σε γκρίζο χρώμα με μια ροζ διαγώνια γραμμή, η Ράγιο θα δωρίζει 5 ευρώ από κάθε φανέλα που θα πουλάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίζουν άτομα που έχουν χτυπηθεί από τον καρκίνο.

"Ο σύλλογος έκανε ένα ακόμα βήμα για την αναγνώριση της δουλειάς όλων αυτών των αφανών ηρώων που παλεύουν κάθε ημέρα στην κοινωνία μας", αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ράγιο Βαγεκάνο.