Μίτσελ για τον αποκλεισμό Μοράτα: Αν φεύγεις από τη Ρεάλ...

Ο Άλβαρο Μοράτα δεν θα ακολουθήσει τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής Ισπανίας στο ταξίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ ρωτήθηκε επί του θέματος και τα όσα είπε δεν θα αρέσουν καθόλου στον επιθετικό της Τσέλσι.

Μίτσελ για τον αποκλεισμό Μοράτα: Αν φεύγεις από τη Ρεάλ...
EUROKINISSI & AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η επιλογή του προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Ζουλέν Λοπετέγι να μην συμπεριλάβει τον Άλβαρο Μοράτα στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ήταν "θορυβώδης" και δίχασε τον κόσμο. Στους υπέρ και στους κατά...

Το πρώτο γκρουπ απέκτησε ένα μεγάλο "θαυμαστή", που τάχθηκε ευθέως στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού των Ισπανών. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και εμβληματικός πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ Γκονθάλεθ ρωτήθηκε επί του θέματος και δεν δίστασε να πει δημόσια τη γνώμη του.

" Η μη κλήση του στην εθνική ήταν απολύτως λογική", ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου τεχνικού που "πέρασε από κόσκινο" τον Μοράτα για την επιλογή του να αφήσει τη Ρεάλ για την Τσέλσι. " Δεν ξέρω γιατί έφυγε από την Ρεάλ. Αν το έκανε για να παίζει περισσότερο ή γιατί ήθελε ένα καλύτερο συμβόλαιο στην Premier League. Η απόφασή του αποδείχθηκε άστοχη".

Ο Μίτσελ δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: " Στο τέλος της ημέρας είναι στην ίδια θέση όπως τότε στη Μαδρίτη, αλλά αυτός ξέρει καλύτερα απ' όλους γιατί πήγε εκεί. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι αν είσαι στην Ρεάλ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην φύγεις. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Μοράτα.

Στην Τσέλσι παίζει λιγότερο από τον Ολιβιέ Ζιρού και αυτό λέει πολλά. Ο προπονητής της εκάστοτε ομάδας είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να κρίνει. Είναι ένας καλός παίκτης όπως και οι υπόλοιποι", ήταν τα λόγια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK