Αγωνία στην Ρεάλ για Ρονάλντο (photo+video)

Αμφίβολος για τον επαναληπτικό της Τρίτης (8/4, 21:45) με την Ντόρτμουντ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αποχώρησε κουτσαίνοντας από την προπόνηση της Δευτέρας, λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Τύπου του Κάρλο Αντσελότι, στην οποία τόνισε ότι "δεν θα αγωνιστεί αν δεν είναι 100% έτοιμος".

Αγωνία στην Ρεάλ για Ρονάλντο (photo+video)

Ο CR7 δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά ταξίδεψε στην Γερμανία, αφού προηγουμένως ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης το Σαββατοκύριακο στην Μαδρίτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σούπερ σταρ των "μερένγκες" έπαιξε με πόνους στις ήττες με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, εντούτοις ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε το γεγονός λέγοντας μεταξύ άλλων: "Σε όσα ματς αγωνίστηκε, ήταν καλά. Δεν έχουμε πάρει ποτέ ρίσκα γι' αυτόν ή για οποιονδήποτε άλλον παίκτη".

"Ο Κριστιάνο κι εγώ συμφωνούμε. Όταν είναι καλά πρέπει να παίζει οπωσδήποτε και όταν δεν είναι θα προστατεύεται. Είναι καλός επαγγελματίας, ξέρει το σώμα του πολύ καλά. Όταν δεν αισθάνεται υγιής, το λέει χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως έγινε και στο ματς με την Σοσιεδάδ που δεν έπαιξε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον επαναληπτικό του "Βεστφάλεν".

Αγωνία στην Ρεάλ για Ρονάλντο (photo+video)
Αγωνία στην Ρεάλ για Ρονάλντο (photo+video)

Η στιγμή της αποχώρησης του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK