Άμεση απόσβεση κάνει ο Χάμες

Σαν τρελές "φεύγουν" οι φανέλες του Χάμες Ροντρίγκες από τις μπουτίκ τις Ρεάλ Μαδρίτης. Η απόκτηση του Κολομβιανού έχει κάνει γκελ στους φιλάθλους, με τον παίκτη να έχει ήδη κάνει απόσβεση μεγάλου μέρους τον χρημάτων που δαπανήθηκαν για να έρθει στην Ισπανία.

Άμεση απόσβεση κάνει ο Χάμες

Μόλις λίγες μέρες έχει συμπληρώσει στη Μαδρίτη ο Χάμες Ροντρίγκες, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κάνει απόσβεση περίπου 20.000.000 ευρώ στη Ρεάλ!

Οι Μαδριλένοι που δαπάνησαν 80.000.000 ευρώ για να τον φέρουν από τη Μονακό βλέπουν πως ο Κολομβιανός έχει πουλήσει περισσότερες από 345.000 φανέλες του. Πράγμα που σημαίνει πως το 1/4 του ποσού έχει ήδη επιστρέψει στα ταμεία της Ρεάλ, χωρίς καν να έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι ο νέος της παίκτης.

Άμεση απόσβεση κάνει ο Χάμες
© REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

Με 7,188 πωλήσεις την ώρα, η φανέλα του Χάμες μπορεί να εκθρονίσει αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία έχει αγοραστεί από περισσότερους από 1.000.000 φιλάθλους, αρκετά σύντομα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μόνο την πρώτη του ώρα ως παίκτη της Ρεάλ, ο Χάμες πούλησε 900 φανέλες! Ενώ την ώρα που γινόταν η παρουσίασή του, οι άνθρωποι της μπουτίκ της ομάδας στο Μπερναμπέου κάλεσαν έξτρα προσωπικό για να εξυπηρετηθεί το κοινό!

Διαβάστε ακόμη:

"My name is James, James Rodriguez"

News 24/7

24MEDIA NETWORK