Ανανέωσε με Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον γίνεται ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ.

Ανανέωσε με Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος
Ράμος-Ρεάλ Μαδρίτης

Η υπογραφή του Σέρχιο Ράμος πέρασε από χίλια κύματα αλλά τελικά μπήκε στο συμβόλαιο ανανέωσης που του προσέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας τέλος σε μία υπόθεση που προκάλεσε σοβαρές αναταράξεις στους "μερένγκες" τους τελευταίους μήνες.

Ο Ισπανός αμυντικός δεσμεύεται πλέον με 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας που εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2020 και που του προσφέρει αυξημένες ετήσιες αποδοχές, εφάμιλλες των υπολοίπων αστέρων του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Ο 29χρονος διεθνής θα αμείβεται πλέον με 10.000.000 ευρώ από τον ισπανικό "κολοσσό" και θα γίνει ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ, πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (17.000.000 ευρώ) και τον Γκάρεθ Μπέιλ (11.000.000 ευρώ).

Ο Ράμος βρέθηκε ένα βήμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό, έχοντας δηλώσει δημόσια ότι δεν θα συνεχίσει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" διότι δεν τυγχάνει της μεταχείρισης που θα ήθελε από τη διοίκηση.

Μία τελευταία συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως, άλλαξε άρδην τα δεδομένα, αφού η Ρεάλ υποχώρησε και δέχθηκε να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του πρώτου αρχηγού της ομάδας, μετά από την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK