Ανανέωσε στα... κρυφά ο Ζιντάν!

Με επτά τίτλους σε ενάμιση χρόνο είναι λογικό η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να... δέσει τον Ζινεντίν Ζιντάν. Το παράξενο είναι πως το έκανε χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας!

Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches the trophy during the Super Cup final soccer match between Real Madrid and Manchester United at Philip II Arena in Skopje, Tuesday, Aug. 8, 2017. Real Madrid defeated Manchester United 2-1. (AP Photo/Boris Grdanoski)
zidane AP

Τον Γενάρη του 2016 η Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν σε μία δύσκολη περίοδο. Ο Ράφα Μπενίτεθ είχε αποτύχει να εμπνεύσει τους παίκτες του και ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπαθούσε μάταια να πείσει τον Ζιντάν να αναλάβει την πρώτη ομάδα.

Τελικά τα κατάφερε και όπως δείχνει η ιστορία, ο Γάλλος είναι άκρως επιτυχημένος. Σε ενάμιση χρόνο έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δυο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα σούπερ καπ Ισπανίας, δυο σούπερ καπ Ευρώπης και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Στην τρελή εποχή που ζούμε ο Πέρεθ... μυρίστηκε τις ορέξεις των ανταγωνιστών και φρόντισε να "δέσει" τον Ζιζού μέχρι το 2020!

Βέβαια, το παράξενο στην υπόθεση είναι πως δεν το πήρε χαμπάρι κανένας, ενώ και ο ίδιος ο Ζιντάν ζήτησε να μην ανακοινωθεί τίποτα με σκοπό οι παίκτες του να μην αποσυντονιστούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK