Αντσελότι: "O Ντι Μαρία ζήτησε να φύγει"

Μια μέρα πριν τον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Άνχελ Ντι Μαρία του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Διαβάστε τι δήλωσε για τους Ρονάλντο, Χάμες και Κεντίρα.

Αντσελότι: "O Ντι Μαρία ζήτησε να φύγει"

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Παρασκευή (22/8) την Ατλέτικο Μαδρίτης στον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας (1-1 ο πρώτος αγώνας).

Μια μέρα πριν την αναμέτρηση, ο τεχνικός των "μερένγκες", Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πως ο Άνχελ Ντι Μαρία του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα:

"Ο Ντι Μαρία είναι παίκτης της Ρεάλ και έχω μείνει έκπληκτος διαβάζοντας πως υπάρχουν αποκλίσεις σε αυτά που ζητά ο παίκτης και σε αυτά που του δίνει ο σύλλογος. Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Ο σύλλογος του έκανε μια πρόταση ανανέωσης, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, ζητώντας να φύγει".

Σχετικά με την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: ''Ο Ρονάλντο έκανε κανονικά προπόνηση και θα είναι διαθέσιμος για το ματς. Πολύ πιθανόν να είναι και στην 11άδα".

Για τον Σάμι Κεντίρα, ο Αντσελότι σχολίασε πως: ''Έχει ακόμη άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του κάναμε. Η περίπτωσή του όμως είναι διαφορετική από του Ντι Μαρία, γιατί ο Κεντίρα δεν ζήτησε να αποχωρήσει".

Τέλος για τον "νέο" στην ομάδα, Χάμες Ροντρίγκες, ο προπονητής της Ρεάλ δήλωσε: "Ο Χάμες έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στο παιχνίδι μας. Δεν δείχνει να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK