Αντσελότι: "Υπερηφάνεια για την ομάδα μου"

Υπερήφανος για την ομάδα του και ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που επιδεικνύουν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά από τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα.

Αντσελότι: "Υπερηφάνεια για την ομάδα μου"

"Το καλύτερο απ' όλα ήταν η προσπάθεια. Δεν χάσαμε το μυαλό μας μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Συνεχίσουμε να παίζουμε σύμφωνα με το πλάνο μας και τα πάντα πήγαν καλά. Μου άρεσε πολύ η ομάδα, ο ρυθμός ήταν υψηλός κι ανταπεξήλθαμε μετά το ματς της Τετάρτης (σ.σ με την Λίβερπουλ)", είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Στη συνέχεια εξήγησε: "Πάντα πίστευα ότι το πρόβλημα στην άμυνα δεν ήταν ποιοτικής φύσεως, αλλά αγωνιστικής. Κοουτσάρω ένα σοβαρό κι επαγγελματικό σύνολο που έχει αντιληφθεί τι σημαίνει να παίζεις στην Ρεάλ".

Για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα είπε: "Αυτό που θέλαμε ήταν να επιτεθούμε μέσω της κατοχής της μπάλας. Νικήσαμε γιατί το θέλαμε πολύ. Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί ο αντίπαλος ήταν ισχυρός και πετύχαμε το στόχο της μείωσης της διαφοράς".

Ερωτηθείς αν έχει βρει το κλειδί της επιτυχίας, ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε: "Το τάιμινγκ είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν έχω βρει το κλειδί γιατί θα έρθουν και δύσκολες στιγμές, αλλά γνώμη μου είναι ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς τους παίκτες γιατί ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητά τους είναι μοναδικές".

Διαβάστε ακόμη:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 3-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK