Άρχισαν τα... όργανα: ο Ζιντάν ψάχνει τον "ποντικό" στα αποδυτήρια!

Η Ρεάλ έχει ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί της Γιουβέντους όμως τα νευρά του Ζινεντίν Ζιντάν χτυπάνε κόκκινο, με τον προπονητή να ψάχνει τον παίκτη που "βγάζει προς τα έξω" όλα τα μυστικά των αποδυτηρίων! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo speaks with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo speaks with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP PHOTO/DANIEL TEJEDOR

Ο στόχος του πρωταθλήματος Ισπανίας χάθηκε πολύ νωρίς φέτος για την Ρεάλ όμως στο Champions League τα πηγαίνει περίφημα και αφού πέταξε εκτός προημιτελικών την Παρί Σεν Ζερμέν, τώρα όλα δείχνουν πως θα αποκλείσει την Γιουβέντους στη φάση των "8" μετά το θριαμβευτικό 3-0 στο Τορίνο.

Υπάρχει λοιπόν κάτι που να μπορέσει να "χαλάσει το μυαλό" του Ζινεντίν Ζιντάν την ώρα που οδηγεί την ομάδα του προς την τρίτη διαδοχική κατάκτηση Champions League;

Ναι αν πιστέψουμε την "Sport", με το καταλανικό μέσο να υποστηρίζει πως ο Γάλλος έχει... τρελαθεί με τον παίκτη που βγάζει προς τα έξω τα μυστικά των αποδυτηρίων, όπως για παράδειγμα τη σύνθεση της Ρεάλ αρκετές ώρες πριν την έναρξη του ενός αγώνα!

Άρχισαν τα... όργανα: ο Ζιντάν ψάχνει τον "ποντικό" στα αποδυτήρια!
AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Ο Ζιντάν ψάχνει τον ποντικό που προδίδει το σύλλογο διαρρέοντας στους δημοσιογράφους τη σύνθεση πέντε ώρες πριν τους αγώνες. Συνέβη στο Clasico που η Ρεάλ έχασε 3-0 από την Μπαρτσελόνα, με τον Βαλβέρδε να γνωρίζει από πριν ότι θα ήταν βασικός ο Κόβατσιτς και ο Ίσκο θα καθόταν στον πάγκο αλλά και πριν από τους δύο αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των "16" του Champions League", αναφέρει μεταξύ άλλων το σημερινό δημοσίευμα της "Sport" και συνεχίζει:

"Και ο Έμερι ήξερε επίσης ότι ο Ίσκο θα ήταν βασικός στον πρώτο αγώνα και στη ρεβάνς θα έπαιζαν οι Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ, με αποτέλεσμα ο Ζιντάν να φτάσει στο σημείο να ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ να πάρει μέτρα για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Η ιστορία αυτή δεν είναι άγνωστη στην Ρεάλ αφού το 2011 ήταν ο Μουρίνιο που κατηγόρησε τον Κασίγιας πως ήταν ο κατάσκοπος στα αποδυτήρια. Στο πρώτο ματς των προημιτελικών κόντρα στην Γιουβέντους ο Ζιντάν κατάφερε να μπλοκάρει τον ποντικό, ο οποίος αν ξεσκεπαζόταν, θα είχε κρίνει και το μέλλον του στην Ρεάλ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK