Αστυνομία μόδας για Ράμος... ΤΩΡΑ

Ποια νίκη με 6-3; Το λουκ του Σέρχιο Ράμος ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα και έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα ισπανικά Μέσα. Δείτε πώς εμφανίστηκε στα VIP του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ο αρχηγός των "μερένγκες" (PHOTO).

Αστυνομία μόδας για Ράμος... ΤΩΡΑ

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι θα θυμούνται το... "ότι να' ναι" μπλε συνολάκι με το οποίο είχε... σκάσει μύτη ο Σέρχιο Ράμος στα επίσημα του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", στον αγώνα με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ στις 13 Ιανουαρίου.

Το γλέντι που επακολούθησε, βέβαια, στα social media δεν είχε προηγούμενο. Πολλοί τον παρομοίασαν με αεροσυνοδό ενώ άλλοι με πωλητή σε μαγαζί με ηλεκτρικά είδη.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πτοήθηκε απ΄τα κακοήθη σχόλια των... τρολ του διαδικτύου και επέστρεψε δριμύτερος στον αγώνα με την Ζιρόνα, με μια νέα ανεπανάληπτη στιλιστική επιλογή, εμπνευσμένη απ' τα καλύτερα όνειρα του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Μπορντό καπέλο, μπορντό παλτό, μπορντό αστραφτερά παπούτσια, συνθέτουν το συνολάκι που διάλεξε ο Ράμος για να παρακολουθήσει τον κυριακάτικο (18/3) εντός έδρας αγώνα με την Ζιρόνα, που έληξε 6-3 υπέρ της "βασίλισσας".

Τα σχόλια που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν τη δική τους αξία με μερικά από αυτά να είναι... επικά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ:

Ο ΡΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΡΟΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK