Αυτός είναι ο 17χρονος που έχει ξετρελάνει τον Ζιντάν

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε... σφήνα και ετοιμάζεται να κλέψει μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παιδί θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Φούλαμ, Ράιαν Σέσενιον (VIDEO).

Fulham's Ryan Sessegnon celebrates scoring his side's third goal of the game with Sone Aluko, right, during the English FA Cup, Fourth Round match, Fulham vs Hull City at Craven Cottage, London, Sunday Jan. 29, 2017. (Paul Harding/PA via AP)
Ryan Sessegnon Sone Aluko AP IMAGES

Από τα 16 του χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος στην αριστερή πλευρά (παίζει ως φουλ μπακ) της Φούλαμ, μετρώντας 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στην Αγγλία. Είναι αρκετά επιθετικός παίκτης, θυμίζοντας τον Μπέιλ στα νιάτα του, οπότε έχει τραβήξει τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων πάνω του.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 17χρονος Ράιαν Σέσενιον ενδιαφέρει και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να παρακολουθεί εδώ και μήνες την εξέλιξη του.

Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως η "βασίλισσα" θέλει να τον... κλέψει από τους "κόκκινους διαβόλους" τον Γενάρη, αφήνοντας τους με την... όρεξη.

Πάρτε ένα πρώτο δείγμα από τον νεαρό αμυντικό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK