Δεν πανηγυρίζει πλέον τα γκολ του ο Κριστιάνο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε θρίαμβο με 7-1 κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην πανηγύριζει πάντως κανένα από τα δύο γκολ που πέτυχε. Το πρώτο γιατί ήθελε προφανώς να στείλει μήνυμα (δυσαρέσκειας) στη διοίκηση και το δεύτερο επειδή δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο και μάτωσε (VIDEOS)!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo bleeds from his forehead during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo bleeds from his forehead during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έκανε το... λάθος να βάλει πρώτη γκολ στο "Μπερναμπέου" και η Ρεάλ Μαδρίτης την τιμώρησε χωρίς οίκτο, με την ομάδα του Ζιντάν να πετυχαίνει επτά γκολ και να διαλύει τους Γαλιθιάνους, επιστρέφοντας έτσι στην 4η θέση.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους "μερένγκες" ήταν οι Γκάρεθ Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νάτσο που πέτυχαν αμφότεροι από δύο γκολ, ωστόσο εκείνος που έκλεψε τα φώτα ήταν ο CR7 λόγω του... μη πανηγυρισμού του.

Αναφερόμαστε στη φάση του 5-1, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο 78' με κοντινή προβολή και να μην πανηγυρίζει, βγάζοντας πιθανότατα και ένας είδος αντίδρασης στα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και θέλουν την διοίκηση να επιθυμεί την αντικατάτασή του με τον Νεϊμάρ.

Το εκπληκτικό είναι πως έξι λεπτά αργότερα ο CR7 βρήκε ξανά δίχτυα και δεν πανηγύρισε ούτε αυτή τη φορά, με τη διαφορά πως δεν μπορούσε να το κάνει αφού δέχτηκε (ακούσιο) χτύπημα στο πρόσωπο την ώρα που έκανε το σουτ. Μόλις σηκώθηκε όρθιος μάλιστα χρησιμοποίησε ένα κινητό τηλέφωνο του γιατρού της Ρεάλ για να δει πόσο πολύ είχε ματώσει!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 7-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK