Το κάλεσμα της φύσης άφησε με 10 τη Ρεάλ!

Ο Σέρχιο Ράμος είδε κι έπαθε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Εϊμπάρ. Ο αρχηγός της "βασίλισσας"... προδόθηκε από το στομάχι του και χρειάστηκε να εγκαταλείψει τη "μάχη" για πέντε λεπτά.

Real Madrid's Sergio Ramos, reacts after scoring against Betis during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Real Madrid's Sergio Ramos, reacts after scoring against Betis during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε γιατί έπρεπε ο Σέρχιο Ράμος να αποσυρθεί από την αναμέτρηση με την Εϊμπάρ για πέντε λεπτά, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Γάλλος χωρίς ενδοιασμούς είπε: " Ο Ράμος χρειάστηκε να πάει στην τουαλέτα... "

Το κάλεσμα της φύσης δεν επέτρεψε στον αρχηγό να συνεχίσει. Γι' αυτό το λόγο κι επειδή αλλαγές δεν υπήρχαν, έτρεξε στα αποδυτήρια για να καταφέρει μετά να παίξει τα τελευταία λεπτά του αγώνα που κέρδισε η Ρεάλ με 2-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK