Είπε "όχι" στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο εκλεκτός των ανθρώπων της Ρεάλ για να αναλάβει την ομάδα στην περίπτωση που απομακρυνθεί ο Κάρλο Αντσελότι, όμως ο Βάσκος τεχνικός φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση των Μαδριλένων πριν περίπου ένα μήνα.

Είπε "όχι" στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαλβέρδε

Όπως αναφέρει η ισπανική "AS", oι άνθρωποι της Ρεάλ είχαν καταλήξει πριν ένα μήνα στον προπονητή που ήθελαν να αναλάβει την ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του Κάρλο Αντσελότι. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το συμβόλαιο του Βάσκου τελείωνε στις 30 Ιουνίου και οι Μαδριλένοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν, ερχόμενοι σε επαφή μαζί του και προτείνοντάς του τη θέση σε περίπτωση που ο Αντσελότι δεν κατάφερνε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Η επαφή έγινε μέσω του ατζέντη του, Ινιάκι Ιμπάνιες που εκπροσωπεί παίκτες όπως οι Τσάμπι Αλόνσο και Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς και προπονητές όπως και ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος είναι επίσης ανάμεσα στους υποψήφιους για το πάγκο της Ρεάλ.

Είπε "όχι" στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαλβέρδε

Ωστόσο ο Βαλβέρδε, ο οποίος είχε υποσχεθεί στον πρόεδρο της Μπιλμπάο, Χοσού Ουρουτία, να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, απέρριψε την πρόταση των Μαδριλένων και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Αθλέτικ. Να σημειωθεί επίσης, πως πριν την πρόταση της Ρεάλ, ο Βαλβέρδε είχε απορρίψει στο παρελθόν δύο φορές πρόταση της Μπαρτσελόνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK