Επίθεση στην διοίκηση της Ρεάλ από Ρομπέρτο Κάρλος

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του σε ισπανικό ραδιόφωνο, ο πρώην αριστερός μπακ της Ρεάλ, Ρομπέρτο Κάρλος, άσκησε δριμεία κριτική στην διοίκηση των Μαδριλένων για τους άδικους διωγμούς των Ραούλ και Γκούτι.

Επίθεση στην διοίκηση της Ρεάλ από Ρομπέρτο Κάρλος

Συνέντευξη στην ισπανική εκπομπή "El Partido de las 12" του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Cope" παραχώρησε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος, πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε δριμεία κριτική στην διοίκηση των Μαδριλένων, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας: "Μετά τα όσα έκαναν σε Ραούλ και Γκούτι, μπορώ να περιμένω τα πάντα. Ο Κασίγιας πρέπει να ξαναποκτήσει την αυτοπεποίθησή του και να ξαναγίνει το νούμερο ένα".

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το νέο αστέρι της Ρεάλ, Ντανίλο: "Είναι πολύ καλός πλάγιος και μοιάζει πολύ στον Ντάνι Άλβες. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Αμύνεται καλά και επιτίθεται εξίσου καλά. Η Ρεάλ έκανε μια μεγάλη μεταγραφή".

Όσον αφορά τον Ρονάλντο, σχολίασε: "Ο Ρονάλντο θα φύγει μόνο όταν τελειώσει το συμβόλαιό του, είναι πολύ δύσκολο να τον αφήσει ο Πέρεθ νωρίτερα".

Για την ομάδα της Ρεάλ: "Αν είχα στην ομάδα μου μόνο τον πάγκο της Ρεάλ, θα ήμουν πρωταθλητής κάθε χρόνο. Είναι λογική η διαφορά μεταξύ αυτών που παίζουν κι αυτών που βρίσκονται στον πάγκο. Οι δεύτεροι δεν έχουν την ίδια φόρμα με τους πρώτους".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην μάχη του πρωταθλήματος: "Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει, αλλά η Ρεάλ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και έχει μια ομάδα που θέλει συνέχεια να κερδίζει. Αν η Μπάρτσα κατακτήσει τον τίτλο, συγχαρητήρια, αλλά η Ρεάλ θα παλέψει μέχρι τέλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK