Έτσι τους πώρωσε ο Ζιντάν στον τελικό με την Γιουβέντους!

Τώρα ο Ζινεντίν Ζιντάν βιώνει δύσκολες στιγμές στον πάγκο της Ρεάλ όμως στο φινάλε της περασμένης σεζόν ενέπνεε τους παίκτες του στο δρόμο προς το... 12ο Champions League. Δείτε χαρακτηριστικό VIDEO!

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane speaks during a press conference in Madrid, Spain, Friday, Jan. 26, 2018. Real Madrid meet Valencia Saturday in a league soccer match after being knocked out of the Copa del Rey competition by Leganes last Wednesday. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane speaks during a press conference in Madrid, Spain, Friday, Jan. 26, 2018. Real Madrid meet Valencia Saturday in a league soccer match after being knocked out of the Copa del Rey competition by Leganes last Wednesday. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Εάν είναι ένα πράγμα που συζητιέται έντονα, ακόμα και τώρα, στις τάξεις των οπαδών της Ρεάλ και της Γιουβέντους, είναι το πώς κατάφερε η ομάδα της Μαδρίτης να κάνει το 1-1 στο ημίχρονο του τελικού του Champions League με τους Τορινέζους... 4-1 υπέρ της στο φινάλε.

Και αυτό γιατί στο δεύτερο 45λεπτο του τελικού ήταν ισοπεδωτική και δεν άφησε τους Ιταλούς να πάρουν ανάσα, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να πανηγυρίζει έτσι την κατάκτηση δεύτερου Champions League στην καριέρα του μέσα σε 1,5 χρόνο.

Τι συνέβη άραγε στην ανάπαυλα του τελικού; Ίσως να έπαιξε ρόλο η ομιλία του Ζιντάν στα αποδυτήρια, με την επίσημη Ρεάλ να δίνει στη δημοσιότητα ένα μικρό μέρος αυτής μέσω ενός ντοκιμαντέρ που έβγαλε για την κατάκτηση του τροπαίου.

"Είμαστε οι καλύτεροι, θα πρέπει μόνο να το δείξουμε. Να είμαστε ανταγωνιστικοί,να παλέψουμε και να υποφέρουμε ενωμένοι, να παίξουμε ως ομάδα, πάντα ως ομάδα", ήταν μερικά από τα λόγια του "Ζιζού" προς τους παίκτες του.

Λόγια που τα άκουσαν 100% και μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος για να διαλύσουν την Γιουβέντους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK