Φαλκάο δανεικό με οψιόν αγοράς επιθυμούν στη Μαδρίτη

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει στο Φαλκάο τον επιθετικό της νέας σεζόν. Η περίπτωσή του είναι μεν δύσκολη, αλλά όπως έχει δείξει φέτος ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Λουκάκου η εναλλακτική.

Φαλκάο δανεικό με οψιόν αγοράς επιθυμούν στη Μαδρίτη

Μετά τους Κρόος, Χάμες και Νάβας, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φέρει ακόμα έναν σούπερ-σταρ στην ομάδα. Ο λόγος για τον επιθετικό της Μονακό, Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός αποτελεί το νούμερο 1 στόχο των Μαδριλένων εδώ και περίπου 1 μήνα και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τόσο μαζί του, όσο και με την ομάδα του.

Σύμφωνα με την ισπανική "As", η Ρεάλ έχει κάνει πρόταση στη Μονακό για δανεισμό του Φαλκάο για ένα χρόνο έναντι του ποσού των 12.500.000 ευρώ, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 33.000.000 ευρώ.

Είναι φανερό πως στο στρατόπεδο της ισπανικής ομάδας στοχεύουν να φέρουν ακόμα έναν παίκτη μεγάλης κλάσης. Μετά και την αποχώρηση του Μοράτα για την Γιουβέντους, χρειάζονται ακόμα μια αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης, αν και ο Μπενζεμά έρχεται από ένα πάρα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη Ρεάλ θέλουν να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, όσο το δυνατόν συντομότερα και να μην έχουν πάλι την περσινή εξέλιξη με την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ που κράτησε ως το τέλος Αυγούστου.

Εναλλακτική ο Λουκάκου

Αν τελικά οι Μαδριλένοι δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με τη Μονακό για τον Φαλκάο, έχουν ήδη έτοιμο το Plan B. Ο Ρομελού Λουκάκου είναι ο παίκτης που εξετάζουν σοβαρά για να βοηθήσει την επιθετική γραμμή.

Φαλκάο δανεικό με οψιόν αγοράς επιθυμούν στη Μαδρίτη

Ωστόσο εδώ δεν θα "παίζουν" μόνοι τους, καθώς ενδιαφέρον για τον Βέλγο έχει δείξει και η Γιουβέντους. Όσο για την τιμή του, αυτή θα κυμαίνεται στα 25-30.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK