"Φεύγουν" τον Μπέιλ από τη Ρεάλ κι αυτός τελειοποιεί τα ισπανικά του

Οι συχνοί τραυματισμοί του Γκάρεθ Μπέιλ και η αδυναμία του να συμπληρώσει μία σειρά παιχνιδιών με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν... ξυπνήσει τις "Κασσάνδρες" που τον θέλουν να φεύγει από τη "Βασίλισσα". Ωστόσο ο Ουαλός συνεχίζει τα μαθήματα ισπανικών, αλλά θα μιλήσει όταν το κρίνει ο ίδιος.

"Φεύγουν" τον Μπέιλ από τη Ρεάλ κι αυτός τελειοποιεί τα ισπανικά του

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φοβάται να μιλήσει ισπανικά, είπε ο καθηγητής του εδώ και τέσσερα χρόνια, Μάικλ Γκόμες.

Ο δάσκαλος ισπανικών του Ουαλού σταρ συμμετείχε σ' ένα μίνι ντοκιμαντέρ από τη "La Sexta" και μίλησε για την πρόοδο που έχει κάνει ο Μπέιλ στα ισπανικά του, αλλά αποφεύγει να μιλάει δημόσια λόγω της τελειομανίας που τον διακατέχει.

Σύμφωνα με τον Γκόμες ο Μπέιλ θα μιλήσει ισπανικά δημόσια, αλλά μόνο όταν ξεπεράσει τη "φοβία" του γιατί θέλει να το κάνει τέλεια μπροστά στον κόσμο.

Βέβαια, αποτελεί γεγονός ότι ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής μαθαίνει με τέτοια προσήλωση τα ισπανικά την ίδια ώρα που ο Ζιντάν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρονται εξαγριωμένοι με το γεγονός ότι ο Μπέιλ τραυματίζεται συνέχεια και δεν προσφέρει στην ομάδα τα αναμενόμενα που αναλογούν στο ποσό που δαπάνησε η "Βασίλισσα" για να τον αποκτήσει προ τετραετίας από την Τότεναμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK