Φιάσκο με τα εισιτήρια διαρκείας στο "Μπερναμπέου" στο clasico

Πως γέμισε με...διάσπαρτους οπαδούς της Μπαρτσελόνα το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στο clasico της Ρεάλ με τους "μπλαουγκράνα"; Μία από τις απαντήσεις δόθηκαν την Τρίτη.

Φιάσκο με τα εισιτήρια διαρκείας στο "Μπερναμπέου" στο clasico

Τελικά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες... Η Ρεάλ αναγκάστηκε να ακυρώσει 357 εισιτήρια διαρκείας αφού κατά τη διάρκεια του Clasico έγινε σαφές ότι κάποιοι από τους κατόχους διπλοπούλησαν τις κάρτες τους σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα!

Αν παρατηρήσετε με προσοχή τα video του αγώνα θα δείτε ότι μετά το νικητήριο γκολ του Μέσι στο 92' σηκώνονται να πανηγυρίσουν και άνθρωποι που φοράνε φανέλες της Ρεάλ. Αποδείχθηκε, με τη βοήθεια των αρχών, ότι οι εν λόγω είχαν αγοράσει σε...παρανοϊκές τιμές, εισιτήρια διαρκείας των γηπεδούχων γι' αυτό και μόνο το παιχνίδι.

Η μαύρη αγορά έφτασε ακόμα και τα 4000 ευρώ ενώ το όλο γεγονός εξόργισε τους ιθύνοντες της Ρεάλ οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν μέτρα για να μην παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο.

Σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ακύρωση των 357 καρτών από την ομάδα η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να εκδόσει και σχετική ανακοίνωση για να ενημερώσει διεξοδικά τον κόσμο για τις κινήσεις της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK