Φιλάκι σε Ρονάλντο, παρηγοριά σε Ράμος η Τζούλια Ρόμπερτς!

Χολιγουντιανή αύρα στο "Μπερναμπέου"! Η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν επίσημη προσκεκλημένη της Ρεάλ για το Clasico με την Μπαρτσελόνα και μετά το φινάλε περιηγήθηκε στα αποδυτήρια όπου είχε τετ α τετ με τον Ζιντάν αλλά και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος. Δείτε VIDEOS!

Φιλάκι σε Ρονάλντο, παρηγοριά σε Ράμος η Τζούλια Ρόμπερτς!

Μία από τις διασημότερες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η Τζούλια Ρόμπερτς είναι αναντίρρητα αυτή του 1999 με τίτλο "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", ωστόσο 18 χρόνια αργότερα η Αμερικανίδα ηθοποιός μπορεί να λέει με κακαμάρι πως πέρασε μια βραδιά στο... Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης την είχε προσκαλέσει να δει διά ζώσης το Clasico και εκείνη ανταποκρίθηε στο κάλεσμα, βρέθηκε στις εξέδρες οικογενειακώς μαζί με τον άνδρα της και τα τρία παιδιά τους και στο φινάλε δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα αποδυτήρια των Μαδριλένων και να έρθει τετ α τετ κάποιους από τους άσους των "μερένγκες".

Φιλάκι σε Ρονάλντο, παρηγοριά σε Ράμος η Τζούλια Ρόμπερτς!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και οι Μαρσέλο, Μόντριτς και Λούκας Βάθκεθ ήταν κάποιοι από τους "τυχερούς" που συναντήθηκαν με την ηθοποιό που έχει μείνει στη μνήμη όλων μας ως "Pretty Woman" και "Έριν Μπρόκοβιτς", ωστόσο αυτοί στους οποίους έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος.

Ο CR7 ήταν ο μοναδικός με τον οποίο θέλησε να φιληθεί η Αμερικανίδα σταρ (γούστα είναι αυτά...) ενώ αφότου συστήθηκε μαζί με το σύζυγό της στον Σέρχιο Ράμος τον άφησε... άφωνο λέγοντάς του "Ήσουν καταπληκτικός σήμερα, όπως πάντα".

Προφανώς και το έκανε από ευγένεια καθώς λίγη ώρα νωρίτερα ο αρχηγός της Ρεάλ είχε πάρει απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Μέσι και είχε αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες, γεγονός που έπαιξε το ρόλο του ώστε να έρθει το 3-2 για τους Καταλανούς μέσα στη Μαδρίτη!

Όσο για τον Γκάρεθ Μπέιλ τον οποίο δεν κατάφερε να συναντήσει από κοντά (τραυματίστηκε νωρίς στο ματς και αποχώρησε), παρηγορήθηκε μέσω φωτογραφίας που τράβηξε σε πόσταρ του μέσα από τα αποδυτήρια της Ρεάλ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK